30 perces francia brunch 2.

Időpontok

  • 2017-07-27 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2017-08-18 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2017-09-22 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2017-10-20 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2017-12-01 (11-14:30 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

20.990 Ft / 1 fő

41.980 Ft / 2 fő

65.970 Ft / 3 fő

83.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     


    Igazán jó éreztem magam, köszönöm! A hétvégére már családi megrendelés is van sushira:-)


     


    Üdv


    Juli


    Dr. Thuróczy Julianna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_delelott

30 perces francia brunch 2.

A nyári melegben nincs kedved főzni? 30 perc is elég egy könnyű, nyári francia ebéd elkészítéséhez.

A 30 perces francia brunch 2. főzőtanfolyam neked szól, ha Te is szeretnél gyorsan, könnyen elkészíthető, mégis nem hétköznapi recepteket kipróbálni, amik akkor is kéznél lesznek, amikor fáradtan érkezel haza munka után, és enni akarsz, a lehető leghamarbb!


30 perc alatt is lehet ízletes, változatos ételeket készíteni a család vagy a barátok számára, és biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz, aki kér még egy kis repetát. Egy félkész étel megmelegítése, vagy az elvitelre kért éttermi rendelés sem vesz igénybe sokkal kevesebb időt, így az nem lehet kifogás, hogy nincs időd főzni. 

 

Főzés közben hallgass kellemes zenét, tölts magadnak egy pohár bort, és élvezd, ahogy egyre rutinosabban, egyre gyorsabban készítesz ínycsiklandó finomságokat. És mindezt 30 perc alatt!  

 


Program:


17:45 – 18:00

Érkezés


18:00 – 20:45

A gyorsan elkészíthető, finom és változatos receptek elkészítése a tanfolyam résztvevői által, miközben mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

 

20:45 - 21:00

Terítés, tálalás


21:00 - 21:30

Jó hangulatú vacsora egy pohár borral


 

 

Menü:

 

sajt szufle133_132x82.jpgSpenótos-kecskesajtos szuflé

 

 

 

barany steak134_132x82.jpgBorsos báránysteak spárgás salátával 

 

 

 

setesszuz_132x82.pngDijon-i szűzpecsenye gratin zöldségekkel

 

 

 

pain perdu135_132x82.jpgPain perdu málnával és ricottával 

 

 

 


 

 

 

Minimum létszám: 3 fő

 

Maximum létszám: 8 fő


 

Módosítás:

Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.

A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható.

72 órán belül nem tudunk módosítást elfogadni. A befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.


 

Vissza