A tökéletes steak - filet mignon
Tanuld meg a tökéletes steak elkészítését egyetlen főzőtanfolyamon, 4 óra alatt.
Időpontok
- 2024-04-23 (18-22 h) 6 hely
- 2024-05-01 (18-22 h) 6 hely
- 2024-05-11 (11-15 h) 5 hely
- 2024-05-19 (11-15 h) 6 hely
- 2024-06-02 (11-15 h) 6 hely
- 2024-06-10 (18-22 h) megtelt
A tanfolyam után a sushi készítés otthon is könnyen megy majd, bátran hívhatsz vendégeket is!
Időpontok
- 2024-04-24 (18-22 h) 4 hely
- 2024-05-02 (18-22 h) 4 hely
- 2024-05-18 (11-15 h) megtelt
- 2024-06-04 (18-22 h) megtelt
Legyél profi és laza a faszenes grillezésben is!
Időpontok
- 2024-05-26 (12-16:30 h) 2 hely
- 2024-06-16 (12-16:30 h) 7 hely
- 2024-07-21 (12-16:30 h) 2 hely
Az egészség és a jó alak kulcsa, hogy mit eszel. Ha saját magad főzöl, akkor nálad van az irányítás.
Időpontok
- 2024-05-27 (18-22 h) megtelt
Következő tanfolyamok
- 6 helyA tökéletes steak - filet mignon
2024-04-23 (18-22 h) - 4 helyA jó sushi titka
2024-04-24 (18-22 h) - 6 helyKonyhai késtechnikák
2024-04-25 (18-20:30 h)
Ti mondtátok
Kedves Niki!
Köszönjük szépen a tegnap esti sushi tanfolyamot. Nagyon jól éreztük magunkat nálad. Mindennel meg voltunk elégedve :)
Máthé GyöngyiKöszönöm röviden a mai steak tanfolyamot, fantasztikusan jó volt,pont ahogy szerettem volna-illetve szerettük volna. Jelezni szerettem volna, hogy csillagos ötös volt minden! :) Balázsik Anikó
Balázsik AnikóKedves Niki!
Köszönöm szépen még egyszer a nagyszerű rendezvényt!
Üdvözlettel:
Annamaria Szencz
Szencz Annamária - Actelion Kft.Sziasztok!
Orbán Ágnes“Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...
A DIAGEO csapataKedves Niki!
Örömmel jelentem, hogy az előbb elkészült életem első, itthon készített macaronja, melyet, hála neked, majdnem hibátlanul készítettem! Inspirált,...
Almási ÉvaKöszönöm a meleg fogadtatást, a türelmedet, és az alapos bemutatót!
Életre szóló élménnyel gazdagodtam, és szinte már biztos hogy menni fog a macaron készítés!
Az első próbálkozàsomról...
Kapunics GrétaKedves Niki!
Hálás köszönet a receptekért és a csodás főzőestért.
Nagyszerű élmény volt, felejthetetlen!
Edit Zhang- Kedves Niki!
Köszönök, mindent amit tanulhattam. Nagyon szuper volt a steak tanfolyam;)
Üdv,
Miki
Kocsi Miklós Szia Niki,
Nagyon köszönjük a múlt pénteki programot, szuper jól érezte magát minden kollégánk, felső vezetőnk. Hálás köszönet.
Kika Lakberendezési Kft.
Szia! Staudinger Niki vagyok.
Főzőiskolámat, a Portobello Chefet 2012 nyarától működtetem. A 2023-as főzőtanfolyam időpontokat 2 hónapra előre feltöltve megtalálod a weboldalon.
Ha ajándékkupont szeretnél vásárolni, vagy időpontot szeretnél egyeztetni, kérlek keress e-mailben: