Bor, mámor, Provence
Időpontok
- Nincs időpont feltöltve
Létszám
4 fő
Szint
Alapfok
Helyszín
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő
Ti mondtátok
- Kedves Niki,
Nagyon köszönjük a tegnapi estét! Jól éreztük magunkat!
Szeretettel,
Somogyi Katalin
Provence -i ízek és csodás borok találkozása
Imádod a francia eleganciát, ízeket, kultúrát? Tartsd velünk egy igazi provence-i gasztro randevúra!
A napfényes Provence-ba invitálunk egy fantasztikus vacsora erejéig. A provence-i régióból összegyűjtött különlegesen finom ételek mellé egy-egy pohár valódi francia bor teszi felejthetetlenné az estét. Gyere, és tanuld meg remek receptjeinekt, ismerd meg a francia borok titkát, hogy aztán a különleges alkalmakkor könnyedén elkápráztathasd a családod és a barátaidat! Az autót hagyd otthon!
Program:
Érkezés, Welcome drink
A különleges, francia menü elkészítése a tanfolyam résztvevői által közösen, miközben mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.
20:30 - 20:45 Terítés, tálalás
Jó hangulatú, elegáns vacsora gyertyafénnyel, a választásod szerint borral vagy bor nélkül |
Az elkészített menü és a vacsoránál kóstolt borok:
Zöldfűszeres borjúsült – SACHA LICHINE
Körtés-mézes Clafoutis – SACHA LICHINE
|
Kinek ajánlom?
|
A Bor, mámor, Provence főzőtanfolyam 3 órás. Elkészítünk egy csodálatos vacsorát, amivel különleges alkalmakkor eztuán bármikor elkápráztathatod a családot és a barátaidat.Minden fogáshoz a fent felsorolt fantaszikus borokat kóstoljuk meg.
Miért jó ez a tanfolyam?
- olyan professzionális fogásokat tanulsz meg, ami otthon sütés-főzés közben más receptek elkészítésénél is megkönnyíti a dolgod
- több éves tapasztalatunk, tökéletesre csiszolt receptjeink segítségével garantáljuk, hogy a tanfolyam után bármikor steaket szeretnél sütni, sikerrel jársz
- minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
- csinos kötény óvja a ruhád
- grátisz ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
- kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
- a program vacsorával zárul, fogásonként egy-egy pohár különleges borral
Módosítás, lemondás:
- Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
- A tanfolyam legkésőbb 48 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
- 48 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a steak, a kenyér, és a macaron sütést, a sushi készítést, vagy olyan szuper dolgokat, mint a grillezés. 15 különböző főzőtanfolyamomon már több, mint 7000 embernek segítettem, hogy fejlődjön a főzésben.
Gyere, és találkozzunk a következő programon!
Kérdésed van? Segítek!