Francia pékség

Időpontok

  • 2020-08-18 (18-22 h) 5 hely
  • 2020-09-15 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-10-13 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-11-18 (18-22 h) 6 hely
  • 2021-01-19 (18-22 h) 6 hely
  • 2021-02-16 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

29.990 Ft / 1 fő

59.980 Ft / 2 fő

89.970 Ft / 3 fő

119.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam a tegnapi kenyérsütő tanfolyamon! Köszönöm, hogy lehetőséget biztosítottál erre! (A kakaós csiga már el is fogyott, nagyon ízlett mindenkinek!) és köszönöm...


    V. Éva, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Francia pékség

Saját sütésű isteni croissant reggelire? Friss baguette a piknikkosárba? Lehetséges!

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Újra reneszánszát éli az otthoni sütés, egyre többen jönnek rá, hogy a házilag sütött péksütemény, kenyér sokkal finomabb és egészségesebb, mint a bolti társai.

 

Ha sikerül találnod egy megbízható alapreceptet – akkor azt már úgy variálod, ahogy éppen kedved tartja:

  • a croissant lehet vajas, de ízesítheted csokoládéval, marcipánnal, lekvárral, a kedvenc aszaltgyümölcsöddel is
  • a brióst formázhatod kedved szerint, ízesítheted ízlésednek megelelően
  • az első osztályú reggeli titka az első osztályú kenyér, ami nem is lehetne más, mint a saját sütésű firss, pille könnyű baguetted. Vendégfogadáskor remek kis kanapé szendvicsek, falaták készülhetnek belőle, kiránduló időben sem hiányozhat a piknikkosárból


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


A francia pékség tanfolyamon nem használunk semmilyen speciális gépet,így a baguettet és a francia péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.

Az elkészült különféle kenyerekből és péksütikből bőven tudsz haza is vinni!

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

A francia pékség tanfolyamon a croissant, a bagett, a briós, és a Quiche Lorriane elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás mesterfogásaival:

 

croissant_132x82.jpgCroissant

 

 

 

Baguette_132x82.jpgBagett

 

 

 

francia briós_132x82.jpg

Briós

 

 

 

quiche_132x82.jpgQuiche Lorianne

 

 

 

 

 

 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

Program:

 

10:45 – 11:00 / 17:45 - 18:00

Érkezés


11:00 – 11:30 / 18:00 - 18:30

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • kovászok
  • ízesítés, lisztek helyettesíthetősége

11:30 - 16:00 / 18:30 - 22:00
Elészül a burgonyás baguette, a briós, az express croissant, és a quiche, ami vendégvárásnál igazi jolly joker. Minden résztvevő saját eszközökkel és alapanyagokkal dolgozik, mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet kényelmesen, de hatékonyan gyúrni, tésztát nyújtani, formázni, amihez precízben, pontosan kidolgozott receptjeim adnak segítséget.
A program végén az elkészített kenyerek, péksütemények becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 

14:30-15:00 / 20:30 - 21:00
Egy könnyű snack étekzés során meg is kóstoljuk, milyen finomságokat sütöttünk.  


 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom fut a franica pékség kurzusom. Úgy gondolom, 

az otthon, szeretettel, gondosan megválogatott alapanyagból sütött kenyerek és péksütemények sokkal finomabbak és egészségesebbek is, mint a bolti verziók.   

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted az összes alapanyagot. Lementél a bolygóról, hogy beszerezd a vanília rudat, a meyer citromot, a francia vajat... Rászántad az időt, és a corissant, vagy a kenyér, amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM MENT JÓL IDÁIG A SÜTÉS.

 

A francia pékség tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután az otthoni kenyér és péksüti sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >> 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza