Grill master 1.

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

8 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

8096 Sukoró, Köpüs utca 3.

Részvételi díj

29.990 Ft / 1 fő

59.980 Ft / 2 fő

89.970 Ft / 3 fő

119.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam a tegnapi kenyérsütő tanfolyamon! Köszönöm, hogy lehetőséget biztosítottál erre! (A kakaós csiga már el is fogyott, nagyon ízlett mindenkinek!) és köszönöm...


    V. Éva, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvenc

Grill tanfolyam

Grillezzünk egy istenit Sukorón, hogy otthon a saját kertedben Te lehess a grill partik királya!


Ha nyár, akkor gillezés! Mindig is érdekelt a grillezés? Lehet, már ott elakadtál, milyet válassz? Mi kell hozzá? És ha ott a drága berendezés, biztos, hogy jól fognak sikerülni rajta a húsok? Amit eddig nem tudhattál meg a grillezéssel kapcsolatosan, most minden kérdésedre választ kaphatsz. 

           

Mit tálalj még az ínycsiklandozó grill húsok mellé? Köretek, mártások, saláták, italok...mihez mi illik?

 

A sukorói hétvégi grill tanfolyamukon mindezt szórakozva tanulhatod meg! A tanfolyamon nem csak húst sütünk, henem elkészítünk még mellé sok-sok mindent, amivel változatossá teheteted a saját grill partijaidat, ha végre együtt van mindenki, egy igazán fantasztikus ételsorral nyűgözhesd le a családod és a barátaidat.


Mire jó a grill tanfolyam?

 

  • ha zavar, hogy begyullad grillezés közben a lecsöpögő zsiradék, és nem tudod, hogy a keletkező füst normális mennyiségű-e

  • Ha nem tudod, pontosan meddig kell sütni a húst, és a biztonság kedvéért inkább kiszárítod

  • Ha nem tudod eldönteni, hogy vegyél-e gázos grillt, mert nem látod az előnyeit a faszenes grillhez képest

  • Ha nem tudod, hogy a meglévő grilledhez képest egy nagyobb grill előnyeit hogyan használhatnád ki

  • Ha a boltban előre pácolt húsokat és grillkolbászokat grilleztél eddig, de nem vagy erre túl büszke, és szeretnél magasabb szintre lépni azzal, hogy saját magad készíted a pácokat és fűszer sókat

  • Ha nem tudod, hogy mire jó a direkt és indirekt grillezés

  • Ha nem tudod, hogyan kell tisztítani, karbantartani a grillt

  • Ha már régóta jársz grill partikra, ahol csak élvezed az elkészült finomságokat, de eddig nem juthattál a sütés közelébe, itt most végre saját magad fogsz grillezni, és pontos recepteket is kapsz, ami az otthon grillezést 100%-osan sikeressé teszi


           

 

A menü, amit elkészítünk:

 

grillezés_132x82.pngSertésszüzet, csirkemellet és csirkecombot grillezünk dijoni, és joghurtos-gyömbéres pácban, texasi fűszerezéssel

 

pizza_132x82.jpg

Sütünk pizzát, és hamburgert. A pizzához helyben gyújruk a tésztát, és frissen készül a pizzaszósz. A hamburger titkos összetevője a házi sajtmártás, aminek a receptjét mindenki kérni fogja tőled!

 

grillezett kukorica_132x82.png

A köret jacket potato, coleslaw saláta, grillezett cukkini, padlizsán, kaliforniai paprika és kukorica. 

 

 desszert_132x82.jpgA desszert kétféle grillezett gyümölcs (ananász, banán, nektarin, sárgadinnye) Pina Colada szósszal és vanília fagyival. 

 

 


Program:


9:45 – 10:00 

Érkezés

10:00 – 13:30

Grillezünk, sütünk, fűszerezünk, pizzát készítünk, ahogy sülnek a finomságok, minent frissen meg is eszünk
Közben pedig minden kiderül amit az otthoni grillezéshez tudni érdemes, hogy pompás dolgok készüljenek a saját grilleden is. 

 

FONTOS: a grillezés során a gázgrill kezelésével és használatával ismerkedhetsz meg. A faszenes grill, és a smoker használata nem ennek a kurzusnak a témája. 

A helyszín a Velencei-tónál, Sukorón lesz, a pontos címet a jelentkezés után kapod meg. Autóval érdemes érkezni. 

 

 

 


Ti mondtátok:


"15 éve grillezek faszénen, és elégedett is vagyok az eredménnyel. Azért jöttem el a grill tanfolyamra, mert kíváncsi voltam milyen a gázgrill, igazából azon gondolkodtam, hogy kellene-e nekem egy ilyen szerkezet? Rájöttem, hogy mivel itt sokkal precízebben lehet állítani a hőfokot, a végeredmény is nagyon kielégítő. Illetve én a csirkecombot mindig direkt módon sütöm, és ahogy itt készítettük, hosszabb idő alatt, indirekt grillezéssel, legnagyobb meglepetésemre jobb ízű lett, mint ahogy nekem szokott sikerülni. Biztos, hogy fogok venni egy ilyen gázgrillt, mint amin Sukorón sütöttünk. Remek élmény, hasznos tapasztalat volt!"
(Máté, 2018. május)

 

"Sokat grillezek, de vagy nyers marad a hús, vagy túlsütöm, a pácolásról pedig fogalmam sincs. A tanfolyam végén úgy érzetem, hogy most már olyan grill partikat fogok rendezni, ahol tényleg mindenkinek ízleni fog, amit sütök és nem csak udvariasságból mondják."
(Gábor, 2017. szeptember)


„Most költöztünk új házba, és azt tervezem, mivel már van kertünk, hogy veszek egy grillt. De amíg nem próbáltam ki, milyen, nem akartam megvenni. Sokkal könnyebb a gázos grillen sütés, mint gondoltam, és így most már nyugodtan merek vendégeket hívni. Ez a nekem való grill. Köszönöm az élményt!”

(Dávid, 2017. augusztus)



Mit tartalmaz az ár?

  • 100% gyarkolat orientált tanfolyamot, ahol nem néző vagy, hanem mindent saját magad készítesz. Te pácolsz, te fűszerezel, te grillezel. 
  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • a grillezéshez szükséges eszközöket
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!
  • személyes odafigyelés, profi segítség
  • felteheted és választ is kapsz az összes grillezéssel kapcsolatos kérdésedre
  • rengeteg étel készül, úgyhogy készülj rá, hogy bőven lesz mit enni
  • a grillezés végén lesz mit becsomagolni, hogy otthon is legyen bizonyíték, mennyire jól értesz már a grillezéshez

 

 

Csak egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Minimum létszám: 6 fő

Maximum létszám: 12 fő

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia, Staudinger Niki vagyok, a Portobello Chef alapítója, a Porobellós főzőtanfolyamokon velem találkozhatsz. Nem telhet el nyár grill parti nélkül. Gyere és találkozzunk Sukorón, grillezzünk egy istenit, hogy aztán otton, a saját kertedben te lehess a grill partik királya! 

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.



 

Vissza