Házi pékség

Időpontok

  • 2018-07-21 (11-15 h) 1 hely
  • 2018-08-18 (18-22 h) 4 hely
  • 2018-09-21 (18-22 h) 6 hely
  • 2018-10-26 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

22.990 Ft / 1 fő

45.980 Ft / 2 fő

68.970 Ft / 3 fő

91.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Szia Niki,


     


    Nagyon köszönjük a múlt pénteki programot, szuper jól érezte magát minden kollégánk, felső vezetőnk. Hálás köszönet.


     


    Kika Lakberendezési Kft.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Kenyérsütő tanfolyam

Ha szeretnél otthon is finom kenyereket sütni, de nem tudod, hogyan kezdj neki, gyere el!

Újra reneszánszát éli az otthoni kenyérsütés, egyre többen jönnek rá, hogy a házilag sütött kenyér sokkal finomabb és egészségesebb, mint a bolti társai.

Ha sikerül találnod egy megbízható alapreceptet – akkor már legalább nyolcféle kenyeret tudsz sütni:

  • váltogathatod a lisztet (rozsliszt, tönkölyliszt, zabkorpa stb.), a benne lévő magokat (tökmag, lenmag, szezámmag, dió stb.) és magát a formát (cipó, vekni stb.),
  • tehetsz bele joghurtot, ha sűrűbb, illetve olajat, ha levegősebb kenyeret szeretnél,
  • sőt különböző friss fűszerekkel még tovább variálhatod a kedvenc házi kenyered.

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk kenyérsütő-, sem más speciális gépet,így a kenyereket, péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.






 

Program:

 

10:45 – 11:00 

Érkezés


11:00 – 11:30 

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • az élesztő és a kovász
  • technológia
  • ízesítés, lisztek helyettesíthetősége

11:30 - 16:00 
Elészül az igazi francia bagett, a csodás ízeket rejtő diós-fügés kenyér, az élesztő mentes szódás knyér, és a puha, finom fahéjas csigák. 

Egy könnyű snack étekzés során meg is kóstoljuk, milyen kenyeret sütöttünk.
A program végén az elkészített kenyerek, csigák becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 


  


 

 

A kenyérsütő tanfolyamon 3 különböző kenyér, és fahéjas csiga elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle kovászok, a  dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás, ízesítés, sütés mesterfogásaival:

 

francia_pekseg_2_132x82.jpgFrancia bagett

 

 

 

 dios_kenyer_132x82.jpgDiós-fügés kenyér

 

 

 

szodas_kenyer_132x82.jpg

Élesztő mentes szódás kenyér sajttal és zöldfűszerekkel

 

  

fahejas_csigak_132x82.jpgFahéjas csiga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok, és szeretettel várlak a kenyérsütő tanfolyamon, ha te is úgy gondolod, hogy kenyér néven nem akarsz térfogatnövelőt, állományjavítót, színezéket, tartósítószert, sok-sok E-számot fogyasztani. A házi sütésű kenyér nem csak finom, hanem csodálatos gondoskodás magadról, és a családodról, azokról, akik igazán fontosak neked. Sütésre fel!

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.



icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a vendégem vagy egy ismétlő alkalomra!

 

Vissza