Teljes kiőrlésű kenyerek

Időpontok

  • 2018-02-25 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2018-03-25 (11-14:30 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

20.490 Ft / 1 fő

40.980 Ft / 2 fő

61.470 Ft / 3 fő

81.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     

    Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a nagyon különleges sütit :) Élveztem a macaron tanfolyam minden percét, hiszen tanulhattam és kóstolhattam...


    Tripolszky Anna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Teljes kiőrlésű kenyerek

Teljes kiőrlésű és sokmagvas kenyerek

Ha teljes kiőrlésű, sokmagvas kenyeret szeretnél venni, sajnos sokszor előfordul, hogy nem olyan arányban tartalmazza a kenyér az értékes liszteket, mint ahogy várnád, és biztosan lesz benne állomány javító, színezék, térfogatnövelő is.
Ha szereted az egészséges kenyereket, ha fontos, hogy miért adsz pénzt, ha szeretsz kisérletezni, új lisztekkel és technikákkal ismerkedni, akkor neked szól ez a kenyérsütő tanfolyam. 

 

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk semmilyen speciális gépet, így a kenyereket, péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.

 


 

Program:

 

16:45 - 17:00

Érkezés


17:00 - 17:30

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • élesztő és kovász
  • technológia
  • ízesítés, formázás, sütés mesterfogásai

17:30 - 22:00
Elészül a teljes kiőrlésű kenyér, a sokmagos kenyér, a rozskenyér és sütünk bagelt is.

Egy könnyű snack étekzés során meg is kóstoljuk, milyen kenyeret sütöttünk.  
A program végén az elkészített kenyerek, bagelek becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 





 

 

A kenyérsütő tanfolyamon 3 különböző kenyér és a bagel elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle kovászok, a  dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás, ízesítés mesterfogásaival:

 

teljes_kiorlesu_kenyer_132x82.jpgTeljes kiőrlésű kenyér

 

 

 

 rozs_kenyer1_132x82.jpgRozskenyér

 

 

 

sokmagvas_kenyer1_132x82.jpg

Sokmagvas kenyér

 

 

 

 bagel_132x82.jpgBagel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok, és szeretettel várlak a kenyérsütő tanfolyamon, ha te is úgy gondolod, hogy kenyér néven nem akarsz térfogatnövelőt, állományjavítót, színezéket, tartósítószert, sok-sok E-számot fogyasztani. A házi sütésű kenyér nem csak finom, hanem csodálatos gondoskodás magadról, és a családodról, azokról, akik igazán fontosak neked. Sütésre fel!

 

 

Minimum létszám: 2 fő

Maximum létszám: 8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.



 

Vissza