Hívogató India

Időpontok

  • 2018-05-11 (18-21:30 h) 2 hely
  • 2018-05-31 (18-21:30 h) megtelt
  • 2018-07-18 (18-21:30 h) megtelt
  • 2018-08-29 (18-21:30 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

22.990 Ft / 1 fő

45.980 Ft / 2 fő

68.970 Ft / 3 fő

91.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Szia Niki! Azért írok, hogy dicsekedjek egy kicsit :) Ginával ma nekiálltunk macaront készíteni.


    Mindent úgy csináltunk ahogy tőled tanultuk, és mondhatom tökéletesen sikerült....


    Anita és Gina, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_glutenmentes

Indiai főzőtanfolyam a fűszerek szerelmeseinek

Közel hozzuk a mesés Indiát, ismerj meg több mint egy tucat különleges fűszert.

Az indiai a világ legizgalmasabb, legvibrálóbb konyhája. Ha unod, hogy mindig ugyanazokat az ételeket főzöd, próbálj ki új ízeket, alapanyagokat, technikákat,  tanulj újabb recepteket!


Program:


17:45 – 18:00

Érkezés


18:00 – 20:30

A különleges, indiai menü elkészítése a tanfolyam résztvevői által közösen, miközben mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

 

20:30 - 20:45

Terítés, tálalás


20:45 - 21:45

Jó hangulatú, egzotikus vacsora 


 

  

Menü:

 

Raita és naan kenyér_132x82.jpgCéklás és spenótos raita, naan kenyér

 

 

 

Chicken tikka masala_132x82.jpgChicken tikka masala

 

 

 

Zöldségkorma_132x82.jpgZöldségkorma

 

 

 

Badam kheer_132x82.jpgBadam kheer / indiai mandula puding

 

 

 

 

 

Staudinger Niki 500_132x82.jpgSzia, Staudinger Niki vagyok, a Portobello Chef alapítója. A legtöbb főzőtanfolyamon velem találkozhatsz, ezek között az indiai az egyik kedvencem. Szeretem a fűszeres ízeket, és élvezem az indiai konyha aromáit, színeit a tányéron. Ha te is így vagy ezzel, szeretettel várlak a következő indiai főzőprogramon, főzzünk együtt!  

 



Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

 

 




 

Vissza