Főzz le mindenkit!

Időpontok

  • 2018-08-30 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-08-31 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-01 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-02 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-27 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-28 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-29 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-09-30 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-10-31 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-11-01 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-11-02 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2018-11-03 (18-21:30 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

79.990 Ft / 1 fő

159.980 Ft / 2 fő

239.970 Ft / 3 fő

319.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Köszönöm röviden a mai steak tanfolyamot, fantasztikusan jó volt,pont ahogy szerettem volna-illetve szerettük volna. Jelezni szerettem volna, hogy csillagos ötös volt minden! :) Balázsik Anikó


    Balázsik Anikó

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvenc

4 alkalmas szuper intenzív főzőtanfolyam

4 alkalom alatt tanuld meg a magabiztos főzés alapjait, less el 1000 profi trükköt és villants lazán


Mindig is arra vágytál, hogy magabiztosan, erőlködés és idegeskedés, kapkodás nélkül, a teljes siker tudatában lazán főzz olyan kajákat, amikkel bátran villanthatsz?

 

Milyen jó lenne, ha jön egy jeles alkalom, az asztalra kerülő finomságokkal azonnal elbűvölnél mindenkit, fürdőzhetnél a dicséretekben, és az elismerésben, vagy csak simán jobb lehetnél, mint az összes nő a családodban együtt véve, akiknek valahogy a kisujjában volt mindig is a főzés. 


Neked meg valahogy nem volt időd a tanulás, aztán a munka mellett a tűzhely mellett állni, most meg már úgy érzed késő? Nem! Főzni tanulni soha nem késő. Ez is csak egy olyan dolog, mint minden. Az első lépéssel kezdődik, és a sikerhez vezető utat végig kell járni. Szerencsére nem egyedül kell bolyonganod a sötétben, és gyilkos fenevadak sem leselkednek az út mentén.

 

Tarts velem, és megmutatom, hogy a főzés csupa élvezet, mennyei finomságok, édes meglepetések, és azonnal kézzelfogható sikerek várnak rád!

           

 

Az első alkalom dátuma: 2018.05.30.
A menü:

Mentás cukkinikrémleves bacon chipsszel

Quiche lorraine
Töltött csirkecomb

Almás lepény karamell öntettel


A második alkalom dátuma: 2018.06.06.
A menü:

Kókusztejes csirkeleves 

Lasagne

Aszalt szilvás pulykatekercs

Aranygaluska vanília sodóval


A harmadik alkalom dátuma: 2018.06.13.

A menü:

Currys sütőtök krémleves 

Erdei gombás tagliatelle

Lazac hollandi mártással

Csokoládés-meggyes pohárkrém



A negyedik alkalom dátuma: 2018.06.20.

A menü: 

Az igazi francia hagymaleves

Tésztában sült camembert

Wellington bélszín

Csokoládé szuflé konyakos meggyel







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Program:


17:45 – 18:00 

Érkezés 

 

18:00 – 21:15 

Főzés, elkészítjük az azanpi 4 fogásos menüt, amelynek során

 

  • tisztázódnak a szakácskönyvekben és főzős műsorokban használt kifejezések,
  • rutinosan fogsz vágni, fűszerezni,
  • új alapanyagokat, beszerzési helyeket ismersz meg,
  • be tudod lőni egy-egy étel elkészítésére mennyi időt kell szánnod,
  • mi az amire a főzéshez szükséged van a saját konyhábdban, aminek eddig nem mertél nekiállni, most lazán el tudod majd készíteni

 

21:00-21:15

terítés, tálalás

 

21:15 - 22:00 
Jó hangulatú közös vacsora


 



Mit tartalmaz az ár?

  • a sütés-főzéshez szükséges legfrissebb, prémium alapanyagokat a létszámnak megfelelően
  • recepteket, amelyekben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni
  • felbecsülhetetlen értékű jártasságot és tudást, aminek segítségével élvezni fogod a főzést, és örömmel veted magad bele az új ízek világába, nem kell többé szégyenlened, hogy te még egy rántottát sem tudsz tisztességesen elkészíteni

Csak egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgHelló! Staudinger Niki, a Portobello Chef alapítója vagyok. Küldetésem, hogy megmutassam neked, a főzés egy csodálatos univerzum, amit nem szabad felfedezetlenül hagyni. Merülj bele az ízek, színek, formák, textúrák élvezetébe, főzz magabiztosan, élvezettel. Fogom a kezed az oda vezető úton! 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.




 

Vissza