Villants lazán!

Időpontok

  • 2018-01-31 (18-22 h) 5 hely
  • 2018-02-06 (18-22 h) 5 hely
  • 2018-02-14 (18-22 h) 5 hely
  • 2018-02-21 (18-22 h) 5 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

99.990 Ft / 1 fő

199.980 Ft / 2 fő

299.970 Ft / 3 fő

399.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Sziasztok!





    Orbán Ágnes

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_new

4 alkalmas szuper intenzív főzőtanfolyam

4 alkalom alatt tanuld meg a magabiztos főzés alapjait, less el 1000 profi trükköt és villants lazán


Mindig is arra vágytál, hogy magabiztosan, erőlködés és idegeskedés, kapkodás nélkül, a teljes siker tudatában lazán főzz olyan kajákat, amikkel bátran villanthatsz?

 

Milyen jó lenne, ha jön egy jeles alkalom, az asztalra kerülő finomságokkal azonnal elbűvölnél mindenkit, fürdőzhetnél a dicséretekben, és az elismerésben, vagy csak simán jobb lehetnél, mint az összes nő a családodban együtt véve, akiknek valahogy a kisujjában volt mindig is a főzés. 


Neked meg valahogy nem volt időd a tanulás, aztán a munka mellett a tűzhely mellett állni, most meg már úgy érzed késő? Nem! Főzni tanulni soha nem késő. Ez is csak egy olyan dolog, mint minden. Az első lépéssel kezdődik, és a sikerhez vezető utat végig kell járni. Szerencsére nem egyedül kell bolyonganod a sötétben, és gyilkos fenevadak sem leselkednek az út mentén.

 

Tarts velem, és megmutatom, hogy a főzés csupa élvezet, mennyei finomságok, édes meglepetések, és azonnal kézzelfogható sikerek várnak rád!

 

 

A Villants lazán! egy négy alkalmas szuper intenzív főzőtanfolyam, amit hosszas kutatómunka eredményeként állítottunk össze, hogy azt főzhesd, amire a szíved szerint minidg is vágytál, amiről tudod, hogy ezért érdemes odaálllni a tűzhely mellé.


           

 

Az első alkalom dátuma: 2018.01.31.
A menü:

Mentás cukkinikrémleves bacon chipsszel

Quiche lorraine
Töltött csirkecomb

Almás lepény karamell habbal


A második alkalom dátuma: 2018.02.06.
A menü:

Kókusztejes csirkeleves kókusz chipsszel

Lasagne

Aszalt szilvás pulykatekercs

Aranygaluska vanília sodóval


A harmadik alkalom dátuma: 2018.02.14.

A menü:

Currys sütőtök krémleves kókusz chipsszel

Erdei gombás tagliatelle

Lazac hollandi mártással

Csokoládés-meggyes pohárkrém



A negyedik alkalom dátuma: 2018.02.21.

A menü: 

Az igazi francia hagymaleves

Tésztában sült camembert

Wellington bélszín

Csokoládé szuflé konyakos meggyel







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Program:


17:45 – 18:00 

Érkezés 

 

18:00 – 21:15 

Főzés, elkészítjük az azanpi 4 fogásos menüt, amelynek során

 

  • tisztázódnak a szakácskönyvekben és főzős műsorokban használt kifejezések,
  • rutinosan fogsz vágni, fűszerezni,
  • új alapanyagokat, beszerzési helyeket ismersz meg,
  • be tudod lőni egy-egy étel elkészítésére mennyi időt kell szánnod,
  • mi az amire a főzéshez szükséged van a saját konyhábdban, aminek eddig nem mertél nekiállni, most lazán el tudod majd készíteni

 

21:00-21:15

terítés, tálalás

 

21:15 - 22:00 
Jó hangulatú közös vacsora


 



Mit tartalmaz az ár?

  • a sütés-főzéshez szükséges legfrissebb, prémium alapanyagokat a létszámnak megfelelően
  • recepteket, amelyekben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni
  • felbecsülhetetlen értékű jártasságot és tudást, aminek segítségével élvezni fogod a főzést, és örömmel veted magad bele az új ízek világába, nem kell többé szégyenlened, hogy te még egy rántottát sem tudsz tisztességesen elkészíteni

Csak egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Minimum létszám: 2 fő

Maximum létszám: 6 fő

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgHelló! Staudinger Niki, a Portobello Chef alapítója vagyok. Küldetésem, hogy megmutassam neked, a főzés egy csodálatos univerzum, amit nem szabad felfedezetlenül hagyni. Merülj bele az ízek, színek, formák, textúrák élvezetébe, főzz magabiztosan, élvezettel. Fogom a kezed az oda vezető úton! 

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.




 

Vissza