Konyhai késtechnikák

Időpontok

  • 2017-11-26 (18-20 h) 6 hely
  • 2018-01-28 (18-20 h) 9 hely
  • 2018-02-25 (18-20 h) 10 hely
  • 2018-03-25 (18-20 h) 10 hely
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

7.990 Ft / 1 fő

15.980 Ft / 2 fő

23.970 Ft / 3 fő

31.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!

     

    Köszönök, mindent amit tanulhattam. Nagyon szuper volt a steak tanfolyam;)

     

    Üdv,

    Miki

    Kocsi Miklós

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Gyorsabb vágás >> gyorsabb főzés >> több szabadidő

A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből azt lesheted el, mit ne csinálj.

Szenvedsz, ha össze kell vágnod egy fej hagymát? Egy örökkévalóság sem elég, hogy elkészülj, és közben potyognak a könnyeid? Az ujjadból egy darabka rendszeresen az ételbe kerül? Vagy inkább meg sem próbálkozol azzal, hogy bármit értelmes méretűre darabolj, hanem beszereztél egy konyhai aprítót?

Pedig néhány alapvető technika és egy kis gyakorlás igazi élménnyé változtathatná ezt a kínszenvedést számodra.


A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből csak azt tudod megtanulni, hogy mit ne csinálj :) Képesek a legkisebb késsel, a legborzalmasabb késtartással bármit feltrancsírozni, ahelyett, hogy bemutatnák mit jelent a darabolás, aprítás, szeletelés amivel igazán boldogulni lehet a konyhában.


Ha szeretnél könnyen, gyorsan és profi módon túljutni a főzéshez elengedhetetlenül hozzá tartozó aprításon-szeletelésen, akkor ne szenvedj tovább, hanem tanuld meg, hogyan kell.


Program:


18:00 – 20:00

Mindent a profi késhasználatról, a különféle vágási, darabolási technikákról, a kés fajtákról, az élezésről és a kések kíméletes karbantartásáról, tárolásáról,

10 különféle darablási, aprítási technika gyakorlása, ami segíteni fog, hogy a tizedére csökkentsd a főzshez szükséges előkészítési időt


FONTOS:

A konyhai késtechnika workshopra hozz magaddal:

  • 2 nagyobb sárgarépát
  • 3 közepes burgonyát
  • 2 fej vöröshagymát 
  • 1 gerezd fokhagymát
  • 1 fej karalábét vagy zellert
  • 1 paradicsomot
  • 1 paprikát
  • 1/4 fej káposztát
  • 1 csokor petrezselymet

 

Ez lehet, hogy soknak tűnik, ha rá gondolsz, hogy ennyit cipelni..., de nagyon profin meg fogsz tanulni vágni, így hát megéri a fáradtságot!


 

 

 

Módosítás, lemondás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 



 

Vissza