Köretek

Kuszkusz mazsolával és fenyőmaggal

A kuszkusz két okból is fantasztikus: kedved szerint ízesítheted és még főzni sem kell!

kuszkusz_268x182.jpgHozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg kuszkusz
  • 3,5 dl zöldségeleves-alaplé
  • 15 dkg mazsola
  • 15 dkg fenyőmag szárazon megpirítva
  • 6 szál újhagyma vékonyan felkarikázva
  • 3 dkg vaj
  • 1 maréknyi kimagozott zöld olajbogyó karikára vágva

 

Elkészítése:

A levest forrald fel, húzd le a tűzről és öntsd a mazsolával elkevert kuszkuszra. Fedd le, és hagyd állni legalább 15-20 perecet, míg a kuszkusz az összes folyadékot magába szívja. Keverd hozzá a fenyőmagot, az újhagymát és az olajbogyót, sózd, borsozd. Forrón tálald.

Ez is tetszeni fog neked:

Vissza