Kovászos kenyérsütő tanfolyam

Időpontok

  • 2018-07-14 (11-16 h) megtelt
  • 2018-08-25 (11-16 h) megtelt
  • 2018-09-25 (11-16 h) 3 hely
  • 2018-10-20 (11-16 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Középfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

22.990 Ft / 1 fő

45.980 Ft / 2 fő

68.970 Ft / 3 fő

91.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Sziasztok!





    Orbán Ágnes

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_new

Kovászos kenyérsütő tanfolyam

A kovászos kenyeret semmi nem tudja überelni, haladó kenyérsütők számára kötelezően ajánlott!

Ha saját magad sütöd a kenyeret, már biztosan eljátszottál a gondolattal, hogy milyen jó lenne igazi kovászos kenyeret sütni. Hát, nem egy fél órás, mindent beledobálok és pont jó lesz dolog a kovásszal sütés, az egyszer biztos! Először is kell hozzá kovász, ami 8 napig készül, és ha nem figyelsz rá, akkor nem marad életben. Aztán nem árt, ha van némi tapasztalatod a gyúrásban, és nem utolsó sorban jó ha van otthon öntöttvas lábas a sütéshez, és kelesztő kosár...


Bonyolultnak hangzik? Gyere el a tanfolyamra, és a kép teljesen kitisztul, a kovászos kenyérsütés pedig gyerekjáték lesz, otthon is garantáltan sikerülni fog. 


Ha szereted az egészséges kenyereket, ha fontos, hogy miért adsz pénzt, ha szeretsz kisérletezni, új lisztekkel és technikákkal ismerkedni, akkor neked szól ez a kenyérsütő tanfolyam. 

 

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk semmilyen speciális gépet, így a kenyeret otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.

 


 

Program:

 

10:45 - 11:00 

Érkezés


11:00 - 11:30 

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • a kovász elkészítése, éltebentartása
  • technológia
  • kelesztés, dagasztás, kovász készítés, tészta formázás, kenyérsütés mesterfogásai

11:30 - 16:00 
Minden egyes fázist kipróbálva elkészül a csodálatos, ropogós héjú, belül könnyű, levegős kovászos kenyér.

Egy könnyű snack étekzés gondsokodik a kenyér készítés közben elhasznált energiák pótlásáról. 
A program végén az elkészített kenyerek becsomagolása. 

 





 

 

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok, és szeretettel várlak a kenyérsütő tanfolyamon, ha te is úgy gondolod, hogy kenyér néven nem akarsz térfogatnövelőt, állományjavítót, színezéket, tartósítószert, sok-sok E-számot fogyasztani. A házi sütésű kovászos kenyér nem csak finom, hanem csodálatos gondoskodás magadról, és a családodról, azokról, akik igazán fontosak neked. Sütésre fel!

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 72 órával még megteheted, később 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.



 

Vissza