Menü tervező worksop

Időpontok

 • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

7.990 Ft / 1 fő

15.980 Ft / 2 fő

23.970 Ft / 3 fő

31.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Köszönöm röviden a mai steak tanfolyamot, fantasztikusan jó volt,pont ahogy szerettem volna-illetve szerettük volna. Jelezni szerettem volna, hogy csillagos ötös volt minden! :) Balázsik Anikó


  Balázsik Anikó

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Menü tervező worksop

A heti menü és bevásárló lista elkészítésével pénzt és időt takaríthatsz meg!

Gyere, és tanuld meg a heti menü terv készítését, és a profi bevásárló lista összeállítását, hogy ne szaladj ki a világból a kérdés hallatán: - Mi a vacsi ma?

 

A heti menü megtervezési némi időt vesz igénybe, de a segítségével csak azt fogod megvásárolni, amire tényleg szükség lesz az adott héten. Az sem elhanyagolható szempont, ha fel van töltve a hűtő, és van egy kész terv a fejedben, 1000x nagyobb az esélye, hogy főzz valami finomat.

 

Ha üres a hűtő, korog a gyomrod, inkább a telefon után nyúlsz és rendelsz valamit. De ha minden kéznél van, pont addigra te is elkészülsz valami ínycsiklandó finomsággal mire a futár megérkezne, arról nem is beszélve, hogy amit te tőzöl, az valószínűleg egészségesebb, és az alapanyagok megfelelő minőségében is biztos lehetsz.

 

Nem megy el idő és pénz olyan élelmiszerek beszerzésére, amiket a pillanat hevében a kosaradba raktál, otthon aztán idő és ötlet hiányában nem készítesz belőle semmit. Ha már megromlott  vagy egyszerűen csak meguntad, hogy foglalja a helyet a hűtőben, fagyasztóban, kamrapolcon, sajnos kidobod.

 

Ha lista nélkül mész bevásárolni, az is könnyen előfordulhat, hogy csak több körben tudod összeszedni, amiért jöttél. Lehet, hogy a bevásárlásból hazatérve csak otthon jössz rá, minden van a palacsintához, csak tojás és liszt nincs…. Ugye ismerős?

 

Milyen szempontok jöhetnek szóba a heti menü és bevásárló lista összeállításánál?

 • egy héten hányszor, milyen napokon főzöl
 • heti hány vásárlással oldható meg a főzéshez szükséges alapanyagok beszerzése úgy, hogy nem menjen sem a te időd, sem a frissesség rovására
 • hány tagú a család
 • mik a családtagok kedvenc ételei

 

A tervezés kiindulópontja, hogy milyen ételeket szoktál enni /  szokott enni a család! Miket ennél szívesen, ha esetleg egészségesebben szeretnél főzni, mi kellene, hogy szerepeljen a menüben?

Ezek alapján elkészítjük a heti menüt!

 

Megtanuljuk a profi bevásárlólista összeállításánál mire kell odafigyelni. Gondoltál már arra, hogy a bevásárló listádon olyan sorrendben is szerepelhetnének a tételek, ahogy a boltban legkönnyebben, oda-vissza bolyongás nélkül megtalálod? És még csak egy trükk!

 

Nem baj, ha néha borul a terv!

Nem kell szigorúan ragaszkodnod az eltervezett menühöz! Ha közbejön valami program, és aznap csak a kevésbé időigényes ételre lesz idő, vagy egyszerűen nincs kedved megenni aznap azt, amit előre kitaláltál akkorra. Cserélj ki két egymást követő napot, és készítsd a kevésbé munka/idő igényes fogást.

 

Bővítsd a listát, keress új kedvenc ételeket!

Ha már belejöttél, és működik a rendszered, elég hetente néhány percet rászánni a tervezésre. A menüket őrizd meg a számítógépeden, később is meríthetsz belőle ötleteket. A listádat mindig bővítheted új kedvencekkel, időközben kipróbált és megkedvelt ételekkel, így nem lesz unalmas sem a tervezés, sem a főzés, a család pedig boldog lesz a változatosságtól.


Mit tartalmaz a program?

 • szuper hangulatú 1,5 - 2 órás program
 • személyre szabott heti menü tervet és bevásárló listát készítünk, ami a te és a családod életviteléhez, igényeihez, szokásiahoz van igazítva
 • a menü tervező workshop után a heti menü megtervezése és a bevásárló lista összeállítása hetenete csak pár percedet veszi igénybe, könnyedén fenn tudod tartani a rendszert!

 

Minimum létszám: 4 fő

Maximum létszám: 8 fő

 

 

Vissza