Olasz tészta kalandok

Időpontok

  • 2017-07-20 (17-22 h) 6 hely
  • 2017-08-11 (17-22 h) 6 hely
  • 2017-09-08 (17-22 h) 6 hely
  • 2017-10-20 (17-22 h) 6 hely
  • 2017-12-01 (17-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

18.990 Ft / 1 fő

37.980 Ft / 2 fő

56.970 Ft / 3 fő

75.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • “Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...


    A DIAGEO csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Pizza, ciabatta, ravioli

Hogyan süthetsz otthon remek pizzát, és friss, ropogós olasz kenyeret, hogyan készül a ravioli?

A nyár a kertipartik és a piknikezés szezonja: ilyenkor kerül főszerepbe a jó szendvics kenyér, és a saját sütésű pizzanál nem sok egyszerűbb vendégváró létezik. És ha esik az eső, mit szólnál egy isteni, frissen gyúrt tésztából készült raviolihoz?


Ezen a tanfolyamon olyan otton is könnyen elkészíthető olasz recepteket próbálhatsz ki, amikkel mindig sikert aratsz, ha otthon hirtelen elfogyott a kenyér, vagy betoppan néhány éhes vendég.
A saját sütésű kenyeret napokig élvezheti a család, a pizzát pedig a vendégeid is kedvük szerint alakíthatják. A kedvenc kombinációk egy hibátlan pizza tetején érvényesülnek igazán. 
A ravioli készítésébe bátran bevonhatod a kisebbekt is, együtt még élvezetesebb az ínycsiklandó töltött tészták elkészítése. 

 

A tanfolyamon nem használunk kenyérsütő-, vagy más speciális gépet,így a program során kipróbált recepteket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.



 


 

Program:

 

16:45 - 17:00

Érkezés


17:00 - 17:30

Mindent az otthoni pizza és  kenyérsütésről, frissen gyúrt tészták készítéséről:

  • liszt fajták
  • alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • kovászok
  • sütőkövek
  • ízesítés, pizza feltétek, tészta szószok

17:30 - 22:00
Elészül a két féle olasz kenyér, a pizza és a ravioli. Ahogy ezeket a saját kedved és hangulatod szerint ízesíted, a variációk száma szinte végtelen, hogy mi mindent készíhetsz ennek a négy alap receptnek a segítségével. 

Egy könnyű snack étekzés során meg is kóstoljuk, mit sütöttünk.
A program végén az elkészített fnomságok becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 

  


 

 

Az olasz pizza és kenyérsütő tanfolyamon a 2 különböző kenyér, a pizza és a fociacca elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle olasz sütési eljrások, a  dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás, ízesítés mesterfogásaival:

 

olivas_kenyer_132x82.pngZöldfűszeres, olívás kenyér

 

 

 

 ciabatta_132x82.jpgCiabatta

 

 

 

pizza_132x82.jpg

Pizza

 

 

 

 ravioli_132x82.jpgRavioli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok, és szeretettel várlak az olasz tészta készítő tanfolyamon, ha te is szereted a családot és a vendégeidet saját készítésű finomságokkal kényeztetni. Elő a gyúródeszkával, izzon a pizzakő!

 

 

Minimum létszám: 3 fő

Maximum létszám: 6 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.



 

Vissza