Online grill tanolyam

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

15.000 Ft / 1 fő

0 Ft / 2 fő

0 Ft / 3 fő

0 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • “Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...


    A DIAGEO csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_newicon_bestprice

Legyél te is a faszenes grillezés mestere!

A nyári grillszezonhoz nélkülözhetetlen tudás.


A főzési ismereteidet az internet vagy a tv segítségével pár kattintással máris bővítheted, ha akarod Michelin-csillagos séfek osztják meg a legjobb tippjeiket a főzéssel kapcsolatosan. A grillezés úgy vettem észre, Magyarországon kicsit még mostohagyerek ilyen szempontból. Még csak barátkozunk az ötlettel, hogy jó lenne egy kerti grill, vagy ha már be is szereztük, a használata még mindig sok bizonytalanságot okoz.

 

Két nyáron tartottam grill workshopokat, és idén februárban végeztem egy online felmérést, hogy mi okoz gondot a grillezésben. A grill workshopok tapasztalati, a főzőtanfolyamokon felmerülő kérdések, és az online felmérésre adott válaszok alapján állítottam össze ennek a tanfolyamnak anyagát.

 

Hezitáltam, hogy a tanfolyam a gázos grillekről, vagy a faszenes grillezésről szóljon, de a megkérdezett válaszadók 80%-ának faszenes grillje van, így ezzel kapcsolatosan szeretne jól használható, megbízható információhoz jutni. Így készült ez az anyag. 

 

Ugye milyen klassz lenne, ha akár otthonról, saját időbeosztásod szerint rugalmasan sajátíthatnád el a faszenes grillezés alapvető tudnivalóit, és lazán felkészülhetnél a nyári grill partik zökkenőmentes és élvezetes lebonyolítására? Ha igen, akkor ez 20 napos online grill tanfolyam pontosan neked szól. A leckékben azokra a kérdésekre kaphatsz választ, amiket mindig is fel akartál tenni, csak éppen nem volt kinek.

 

A 20 nap során minden másnap kapni fogsz egy leckét, amiben lépésről lépésre végigvezetlek a szabadtűzi ételkészítés teljes folyamatán, attól kezdve, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni grill kiválasztásánál és megvásárlásánál, egészen odáig, hogyan gyújtsuk be biztonságosan, vagy hogyan használjuk közvetlen vagy közvetett grillezésre, füstölésre. Tartalmazza azokat az alaprecepteket, amelyeket mindenkinek tudnia kell grillsütőn elkészíteni: porhanyós csirkemellet; halfilét, ami nem ragad le; omlós, szaftos marharostélyost.

           

 A tanfolyamot a jobb felső sarokban található űrlap kitöltésével tudod megvásárolni. Fizetés: bankkártyával a jelentkezem gomb megnyomása után közvetlenül. A jelentkezéstől számított második napon fog megérkezni az első lecke az általad megadott e-mail címre, majd ezt követően minden második nap érkezik az újabb, összesen 10. A tematikát a lenti mezőben részletesen is megtalálod. 

 

A 20 napos, 10 leckéből álló tanfolyam anyaga:


1. lecke: A grill választás szempontjai, hogy a vásárlást utólag se bánd meg. (4 oldal)

2. Parti grillek fajtái, előnyei (16 oldal)

3. lecke: Grillezési segédeszközök, a legjobb tűzgyújtók (21 oldal)

4. lecke: Grillezési módok: direkt és indirekt eljárás különbségei, melyik mire való (6 oldal)

5-6. lecke: Sütés faszenes grillen lépésről lépésre (30 oldal)

7. lecke: A hőerősség szabályozása (13 oldal)

8. lecke: A grill tisztása, időzítés, biztonság (26 oldal) 

9-10. lecke: A 15 legjobb alaprecept

 

A leckéket, ami összesen 100, A/4-es oldalnyi írott anyag a faszenes grillezésről, minden másnap küldöm e-mailben, ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz. 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza