Online pizza készítő tanfolyam

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

15.000 Ft / 1 fő

0 Ft / 2 fő

0 Ft / 3 fő

0 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki, 

     

    Nagyon köszönjük a tegnapi estét! Jól éreztük magunkat! 

     

    Szeretettel,

    Somogyi Katalin

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_newicon_bestprice

Pizza készítés lépésről-lépésre

Pizza elkészítés lépésről lépésre, hogy mindig a kedved szerint variálhasd...

 A pizza hatalmas kedvenc, és nem véletlenül. Ha van egy jó pizza tészta recept, amivel elégedett vagy, onnantól már csak rajtad múlik, hogy éppen milyen legyen a tészta vastagsága, vagy éppen mi legyen a feltét...


Ez a mini tanfolyam 8 videót és részletes recepteket tartalmaz. A videókban minden lépést megmutatok, sok apró trükkre hívom fel a figyelmet, amit más ételek elkészítése során használni tudsz. A pizza készítés otthon is gyerekjáték lesz!




A receptek nagyon részletesek, pontosak, könnyen követhetőek. Többször elolvashatod, kinyomtathatod, sütés közben ott lehet előtted. Nincs olyan gond, hogy egy élő tanfolyamom mondott valamit az instruktor, de nem volt idő lejegyeztelni, és mi van, ha ez valami kulcsfontosságú információ volt. 


A pizza tésztát, vagy a videóban bemutatott pizza variációkat úgy is elkészítheted, hogy elindítod azt a videót, ami az éppen aktuális fázist tartalmazza, és együtt készítjük, így a siker biztosan nem fog elmaradni. 

 

 

A mini tanfolyam anyaga:

 

PDF formátumban:

1. A pizza tészta receptje
2. Paradicsomos pizza szósz

3. Sült fokhagymás pizza szósz

4. 5 pizza szósz három hozzávalóból

 

Videók: 

1. Miért érdemes pizza követ használni (1:58 perc)

2. Milyen lisztből süssünk pizzát, alapanyagok (3:10 perc)

3. A pizza tészta elkészítése (8:04 perc)

4. Paradicsomos pizza szósz (3:12 perc)

5. Sült fokhagymás pizza szósz (2:49 perc)

6. Három sajtos pizza (2:11 perc)

7. Pestós-prosciuottos-olívás pizza (1:29 perc)

8. Tonhalas-articsókás pizza (2:22 perc)

 

 

Az online pizza készítő tanfolyam anyagát, ami a receptek mellett 8 videót tartalmaz, a tanfolyam díj befizetése után küldöm e-mailben.  A díj befizetése a jobb oldali űrlap kitöltése után azonnal lehetséges bankkártyával, vagy 1 munkanapon belül banki átutalással. Az átutaláshoz díjbekérőt küldünk. 

 

Fontos, hogy olyan címet adj meg a jelentkezési űrlapban, amit rendszeresen használsz, mert ide fog érkezni a tanfolyami anyag. Ha g-mailes e-mail címed van, érdemes a promóciók mappát is figyelni, mert előfordul, hogy a küldemény ott landol.
A céges e-mail cím sajnos nem mindig praktikus, mert előfordulhat, hogy a tűzfal nem engedi át az e-mailt, amit küldeni szeretnék neked. 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza