Az olasz pizza titka
Időpontok
- Nincs időpont feltöltve
Létszám
6 fő
Szint
Alapfok
Helyszín
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő
Ti mondtátok
Kedves Niki,
nagyon nagyon szépen köszönöm a recepteket. Már annyit meséltunk az Áronnal a férjemnek rólad és a kenyérsütő tanfolyamról, hogy...
Andriskin Monika - Welya Panzió
Az olasz pizza titka
Tanuld meg a ropogós, vékony tésztájú pizza készítésének titkait!
Séfünk több év tapasztalatot szerzett az igazi olasz pizza készítésében, bámulatos mozdulatokkal formázza a tésztát, fantasztikus pizza szószt készít, és megbízhatóan ad útbaigaziítást, hogy mi való egy igazi olasz pizzára feltéként, és mi nem! A pizza tészta más olasz finomságok alapja is, mint például a calzone vagy a grissini. Tudtad, hogy pizza tésztából desszeret is készíthetsz?
Program:
Érkezés
18:00 – 18:30 Mindent az otthoni pizzasütésről: pizza alaptészta és mártás
18:30 - 21:00 Saját pizzád elkészítése, amit 10 különféle feltétből állíthatsz össze. Készítünk még ezen kívül girssinit, calzonét és igazi meglepetésként desszertet is! Az elkészült pizzák kóstolgatása egy pohár finom olasz borral.
|
Mit fogunk készíteni?
Pizza alapmártás
Saját pizzád elkészítése 10 különféle feltétből: Ricotta, prosciutto & pesto, spenót, sajt, paradicsom, grillezett zöldségek, articsóka, olíva- & kapribogyó
|
Minimum létszám: 3 fő
Maximum létszám: 6 fő
A pizza készítő tanfolyam 3 órás, ahol séfünk receptje alapján megismerkedsz a tökéletes pizza alaptészta és mártás receptjével, aztán pedig elkészítheted a saját pizzádat. Végül pedig megismerheted a pizza tészta egyéb felhasználási módjait. A tanfolyamra nem kell hoznod semmit. Alapanyagokat, kötényt és frissítőt biztosítunk. A tanfolyamon bőven lesz alkalom kóstolgatni, egy pohár finom olasz bor mellett élvezni az ízeket.
Módosítás:
- Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
- A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható.
- 72 órán belül nem tudunk módosítást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a steak, a kenyér, és a macaron sütést, a sushi készítést, vagy olyan szuper dolgokat, mint a grillezés. 15 különböző főzőtanfolyamomon már több, mint 7000 embernek segítettem, hogy fejlődjön a főzésben.
Gyere, és találkozzunk a következő programon!
Kérdésed van? Segítek!