Pizza, lasagne, gnocchi

Időpontok

  • 2019-01-18 (18-22 h) 4 hely
  • 2019-02-14 (18-22 h) 4 hely
  • 2019-03-07 (18-22 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

23.990 Ft / 1 fő

47.980 Ft / 2 fő

71.970 Ft / 3 fő

95.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!

     

    Köszönjük szépen neked a tegnap estét, felejthetetlen élmény lesz számunkra.

    Dr. Kuzma Tamara

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Olasz tészta kalandok

Hogyan süthetsz otthon isteni pizzát, ropogós héjú kenyeret, hogyan készül a lasagne és a gnocchi?

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


A nyár a kertipartik és a piknikezés szezonja: ilyenkor kerül főszerepbe a jó szendvics kenyér, és a saját sütésű pizzanál nem sok egyszerűbb vendégváró létezik. És ha esik az eső, mit szólnál egy isteni, frissen gyúrt tésztából készült raviolihoz?


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Ezen a tanfolyamon olyan otton is könnyen elkészíthető olasz recepteket próbálhatsz ki, amikkel mindig sikert aratsz, ha otthon hirtelen elfogyott a kenyér, vagy betoppan néhány éhes vendég.
A saját sütésű kenyeret napokig élvezheti a család, a pizzát pedig a vendégeid is kedvük szerint alakíthatják. A kedvenc kombinációk egy hibátlan pizza tetején érvényesülnek igazán. 
A gnocchi
 készítésébe bátran bevonhatod a kisebbekt is, együtt még élvezetesebb az elkészítése. 

 

A tanfolyamon nem használunk kenyérsütő-, vagy más speciális gépet,így a program során kipróbált recepteket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 


 

Program:

 

17:45 - 18:00

Érkezés


18:00 - 18:30

Mindent az otthoni pizza és  kenyérsütésről, frissen gyúrt tészták készítéséről:

  • liszt fajták
  • alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • sütőkövek
  • ízesítés, pizza feltétek, tészta szószok

18:30 - 22:00
Elészül a ciabatta, a pizza, a lasagne és a gnocchi. Ahogy ezeket a saját kedved és hangulatod szerint ízesíted, a variációk száma szinte végtelen, hogy mi mindent készíhetsz ennek a négy alap receptnek a segítségével. 

Egy könnyű snack étekzés során meg is kóstoljuk, mit sütöttünk.
A program végén az elkészített fnomságok becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 

  


 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Az olasz tészták világába kalauzoló tanfolyamon a ciabatta, a pizza, és a gnocchi elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle olasz  fűszerekkel, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás, és a mártás készítés mesterfogásaival:

 

olivas_kenyer_132x82.pngZöldfűszeres, olívás ciabatta

 

 

 

pizza_132x82.jpg

Pizza

 

 

 

lasagna_133.02344x83.02344.jpgLasagna

 

 

 

 gnocchi_zsalyaval_es_parmesannal_132x82.jpgGnocchi

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Staudinger Niki_132x82.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok, és szeretettel várlak az olasz tészta készítő tanfolyamon, ha te is szereted a családot és a vendégeidet saját készítésű finomságokkal kényeztetni. Elő a gyúródeszkával, izzon a pizzakő!

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza