Csoki csodák

Időpontok

  • 2019-01-29 (18-21 h) 3 hely
  • 2019-04-03 (18-21 h) 3 hely
  • 2019-05-02 (18-21 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1135 Budapest, Lehel utca 76. 1 emelet 6., 106-os kapucsengő

Részvételi díj

24.990 Ft / 1 fő

49.980 Ft / 2 fő

74.970 Ft / 3 fő

99.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Előző évben lézerharcon voltunk, ami a lányoknak egyáltalán nem volt élvezetes, így most a főzés mellett döntöttünk. Valami különlegeset szerettünk volna kipróbálni, és végül is egy mexikói...


    CIB csapat

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvenc

30 bonbon, 2 ízben, 180 perc alatt

A bonbont készíteni, ajándékba adni, és kapni is jó. Ha készíteni szereted, itt a helyed!

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Ismerd meg az otthoni bonbonkészítés legkényelmesebb, legélvezetesebb módját, ami nem igényel semmilyen speciális eszközt, csak finom alapanyagokat, és otthoni körülmények között is bombabiztosan sikerül. Soha többé nem kell attól félni, hogy a bonbon nem jön ki a formából, vagy a hibás temperálás következében a bonbonoknak szépen csillogó csokoládé helyett foltos, matt csokoládé borítja a külsejét.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Program:


17:45 – 18:00

Érkezés

 

 

18:00 - 21:00

A résztvevők megismrkednek az otthoni bonbonkészítés szuper könnyű módszerével. A 3 órás bonon készítés során elkészítünk két féle remek tölteléket, amik nem csak a bonbonokkal harmizálnak jól, hanem a megszokott sütik is újraalkothatók velük. 
Amíg a töltelék dermed, elkészülnek a bonbon hüvelyek. A folyamat első lépése a temperálás, majd a szilikon formák megtöltése csokádéval. Amíg a hüvelyek szilárdulnak, van idő egy kis elméletre is. A bonbonok betöltése után újabb elmélet következik, majd a bonbonok lezárása újra temperált csokoládéval.
A bonbonokat a legelső lépéstől a legutolsóig a résztvevők készítik. 
Ennek a tanfolyamnak nagyon nagy előnye, hogy nem kell gránit lapot beszerezned a temperáláshoz, ettől sokkal-sokkal kényelmesebb módszert ismerhetsz meg. Mutatok olyan beszerzési helyeket, ahol szinte fél áron tudsz bonbon formát vagy maghőmérőt vásárolni.
Nagy gondolt fordítok rá, hogy ne kelljen jegyezetelni, mert az ember vagy jegyzetel, vagy csokládés a keze, a kettő együtt nem olyan hatékony. A tanfolyam után 5 oldalnyi anyagot küldök e-mailben, ami lépésről lépésre segít az otthoni bonbon készítésben, és a töltelékek elészítésétől kezdve a temperálási hőmérsékleteken át a az eszköz beszerző helyek címéig mindent megtalálsz benne.
 A program végén 30 db saját készítésű, töltött bonbon boldog tulajdonosa leszel, és tied lesz a tudás, amivel laza 3 óra alatt bármikor könnyedén készíthetsz olyan szép bonbonokat, amiket nyugodtan adhatsz ajándékba is. A bonbonjaidat segítek becsoamgolni, hogy biztonságosan viheted haza. 


 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

NAGYON FONTOS, HOGY A BONBON TANFOLYAM AZ ÚJ HELYSZÍNÜNKÖN LESZ!
Júniustól a macaron, és bonbon tanfolyamok résztvevőit a bohém eleganciával megálmodott új, Lehel utcai stúdiónkban várjuk.

 

Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 76. 1/6. Kapucsengő: 106

Kérlek nézd meg videónkat, ami végigvezet a hozzánk vezető úton:




Térkép: 

https://goo.gl/maps/vvLUDojhBQH2

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza