Mentes főzőtanfolyamok

Ha élelmiszer intoleranciád van, nem könnyű étterembe járni, útközben,  hirtelen ötlettől vezérelve csak úgy valamit enni, vagy akár főzőtanfolyamon résztvenni.

 

Sajnos nem tudhatod, hogy van-e olyan összetevő az ételben, ami rád rosszul hat. Ezt én is tudom milyen, mert glutén-, és laktóz érzékeny vagyok, így természetes, hogy vigyázok a vendégeimre is. 

 

Fontos tudnod, hogy a főzősikolában használok lisztet, vannak kenyérsütő tanfolyamaim is. Tehát az eszközök érintkeznek liszttel. Ha a glutén érzékenységed enyhébb fokú, és elegendő biztonságot nyújt számodra, ha az alapanyagok gluténmentesek, akkor szeretettel várlak a kövekező főzőtanfolyamokra:

 

Ha laktóz intoleranciában szenvedsz, megelelőek lehetnek neked az alábbi tanfolyamaim, mert laktózmentes tejtermékeket használok:


Ha egyéb intolerandiád van, kérlek a tanfolyam előtt érdeklődj, hogy meg tudjuk-e oldani, hogy számodra is megfelelő legyen, amit elkészítúnk.