Szenzitív gasztronómia

Időpontok

  • 2017-09-06 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-10-04 (18-21:30 h) 8 hely
Jelentkezem

Létszám

8 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

19.490 Ft / 1 fő

38.980 Ft / 2 fő

58.470 Ft / 3 fő

77.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     

    Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a nagyon különleges sütit :) Élveztem a macaron tanfolyam minden percét, hiszen tanulhattam és kóstolhattam...


    Tripolszky Anna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvenc

Szenzitív gasztronómia

Az étkezés, a jó ételekkel válik élménnyé. Légy te is az élmény részese!

 

 

Tarts velem egy kellemes estére, és fedezd fel, hogy lehet allergén mentesen, de mégis lemondások nélkül különleges és ízletes fogásokat készíteni!

 

 

 

A menü, amit a tanfolyamon elkészítünk:

 

Langyos lazac salata_132x82.pngLangyos lazac saláta

 

 

 

baconos sertesszuz_132x82.pngBaconos szűzérme Annaburgonyával

 

 

 

csirkerolad_132x82.pngCsirkerolád reform piláffal

 

 

 

tapioka puding_132x82.jpgTápióka puding juhrasziruppal, csokoládéval és gyümölcsökkel 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Percsi Attila_132x82.pngSzia, Pércsi Attila vagyok, hivatásos séf. Szertenélek megismertetni az allergén mentes, mégis lemondások nélküli fogások elkészítésének mesterfogásaival. Találkozzunk a következő tanfolyamon! 

 

 

Minimum létszám: 3 fő

Maximum létszám: 8 fő

 

Módosítás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 

 

 

Vissza