Tatár beefsteak

Időpontok

 • 2019-10-26 (18-20 h) 12 hely
 • 2019-11-16 (18-20 h) 12 hely
 • 2020-01-11 (18-20 h) 12 hely
 • 2020-02-08 (18-20 h) 12 hely
Jelentkezem

Létszám

12 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

15.000 Ft / 1 fő

30.000 Ft / 2 fő

45.000 Ft / 3 fő

60.000 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Kedves Niki,


   


  nagyon nagyon szépen köszönöm a recepteket. Már annyit meséltunk az Áronnal a férjemnek rólad és a kenyérsütő tanfolyamról, hogy...


  Andriskin Monika - Welya Panzió

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Bevezetés a tökéletes steakhez

Egy isteni tatár beefsteak, és kész is az ütős, egyszerűen elkészíthető parti kaja.

Ha szeretsz vendégeket hívni, de nem mindig van kedved hatalmas főzéseket rendezni, a tatár beefsteak egy igazi jolly joker lehet a számodra.

 

A tatár beefsteaket azok is szeretik, akik egyébként a steakkel nincsennek túl jó barátságban, és nem is biztos, hogy egy 30 fős laza koktépartira szívesen nekiállnál steaket sütni. Egy jó tatár, egy finom desszert és a behűtött italok garantálni fogják, hogy mindenki jól érzi majd magát. 

 

A tatár beefstak előétel is lehet egy nagyon ünnepi étekésnél is, vagy magadat is meglepheted vele, ha csak úgy ennél valami különlegeset. 

 

A workshop 90 perces, ahol elkészítjük a legújabb kedvenc tatár beefsteakedet, és egy nagyon ütős, igazi férfias pohárdesszertet, és egy kis elméleti részben megismertetlek a minőségi húsok beszerzésének titkaival, ami segít akkor is, ha igazi steak-et szeretnél sütni, és jobban szeretnél majd legközelebb bologulni a hentesnél a húsvásárlással. Mert egyáltalán nem mindegy, az alapanyag, sem az, hogy amiért fizetsz, az az asztalra kerül, vagy a kukába. 

 Program:


18:00 – 19:30

Elkészítjük a tatár beefsteket, olyan módon, és olyan fűszerezéssel, amit valószínűleg eddiig még nem próbáltál ki. Az elkészült tatárt meg is kóstoljuk, majd egy isteni whiskey-s-sós karamellás banános pohárdesszerttel meg is koronázzuk. Amíg a tatár pihen a hűtőben, az elméleti részben bepillatnást adok a minőségi hús beszerzéséhez, hogy a henteshez magabiztosabban mehess, ha legközelebb jó steaket akasz sütni. Mert a tatártól a steaket már csak egy lépés választja el. 

 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-10 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

 • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
 • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
 • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

  

Vissza