Csábító csokoládé

Időpontok

 • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

5 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

18.299 Ft / 1 fő

34.998 Ft / 2 fő

50.997 Ft / 3 fő

0 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • “Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...


  A DIAGEO csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_new

Csodálatos trüffelek a saját konyhádból

A bonbon mindig tökéletes és lenyűgöző ajándék. Különösen, ha Te magad készíted!

A legjobb ajándék az, aminek nem csak az ajándékozó örül, hanem annak is igazi örömet okoz, aki kapja. Egy sál, könyv, de akár egy drága ajándék sem mindig telitalálat. Egy doboz saját készítésű bonbonnal viszont nem lehet mellé fogni, a csokoládénak mindenki örül. (Aki nem, az még nem evett jót, na de majd most!)


jamie oliver 30 perces szakacskony_132x82.jpgA trüffel készítő tanfolyam mellé ajándékba adunk egy-egy szuper Jamie Oliver szakácskönyvet! Ha ketten jöttök, választhattok két különböző szakácskönyvet!


Ismerd meg az otthoni bonbonkészítés legkényelmesebb, legélvezetesebb módját, ami nem igényel semmilyen speciális eszközt, csak finom alapanyagokat, és otthoni körülmények között is bombabiztosan sikerül. Nem kell hozzá gránit munkalap, polikarbonát öntőforma, nem kell attól félni, hogy a bonbon nem jön ki a formából, vagy a hibás temperálás következében a bonbonoknak szépen csillogó csokoládé helyett penészesnek ható csokoládé borítja a külsejét.

 

A trüffel készítésnél semmi ilyesmi nem fordulhat elő, csak azt kell eldöntened, mennyi csokibonbont szeretnél, milyen ízben, milyen színben és milyen díszítéssel.

 

 

Program:


17:45 – 18:00

Érkezés, Welcome drink


18:00 - 21:00

A résztvevők saját maguk elkészítenek 4 különféle trüffelt, miközben megismerkedhetnek a trüffel készítés minden apró mesterfogásával, otthon pedig a precízben, pontosan kidolgozott receptünk fog majd segíteni. Az elkészített bonbonokat segítünk becsomagolni, hogy könnyen, kényelemsen haza lehessen vinni őket.

 

 

Kinek ajánlom?

 

 • azoknak, akik imádnak a konyhában tüsténkedni, alkotni, akiknek a bonbon készítés kikapcsolódás, ami feltölt

 

 • akik imádnak sütit sütni azoknak igazi élvezet és kihívás újabb és újabb desszert készítési technikák felfedezése, új alapanyagok, receptek kipróbálása, ilyen a bonbon készítés is


 • akik imádnak saját készítésű finomságokat ajándékozni. A saját készítésű csokibonbon a legfinomabb és a legnagyobb siker. 


 • a karácsonyi szezon közeledtével nem árt megtaunlni néhány finom bonbon elkészítését, így mindig lesz mivel kínálni a vendégeket, és ha valaki lemaradt az ajándék listáról, nem kell pánikba esni, mert bitosan örülni fog a sok finom csokoládénak, amit te készítettél neki

 

 • csoki rajongóknak születésnapi ajándékként


 • barátnőkkel remek dolog együtt bonbont készíteni, közben megbeszélni a világ dolgait, sokat nevetni


 • szülőknek és gyerekeknek remek közös program, valódi élmény és remek szórakozás a közös alkotás, felszabadult, izgalmas időtöltés


 

 

A TRÜFFEL készítő tanfolyam 3 órás, ahol teljes részletességgel megismerkedhetsz az otthoni bonbon készítés minden titkával és legapróbb trükkjével.
Így otthon a receptet már könnyedén követni tudod.
Alapanyagokat, receptet, eszközöket, kötényt és frissítőt biztosítunk. A tanfolyam végén segítünk becsomagolni a saját készítésű csokibonbonjaidat, így kényelmesen haza tudod vinni őket.

 

 

Miért jó a trüffel készítő tanfolyam?

 • több éves tapasztalatunknak, és tökéletesre csiszolt receptünknek köszönhetően, garantált a siker, ha a tanfolyam után otthon szeretnél trüffelt készíteni!
 • minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
 • csinos kötény óvja a ruhád
 • ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
 • kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
 • a tanfolyamon maximum 6 résztvevő van
 • az elkészített csokoládé csodákat a tanfolyam végén segítünk becsomagolni, hogy épségben hazavihesd őket

 

 

Módosítás, lemondás:

 • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
 • A tanfolyam legkésőbb 48 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
 • 48 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a vendégem vagy egy ismétlő alkalomra!

 

Vissza