A tökéletes steak

Időpontok

  • 2017-06-26 (18-21:30 h) megtelt
  • 2017-07-03 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-07-16 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-07-24 (18-21:30 h) 4 hely
  • 2017-07-30 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-08-14 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-08-21 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-08-27 (11-14:30 h) megtelt
  • 2017-08-28 (18-21:30 h) megtelt
  • 2017-09-04 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-09-10 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2017-09-11 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-09-18 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-09-24 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-09-25 (18-21:30 h) 6 hely
  • 2017-10-02 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-10-08 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-10-09 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-10-16 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-10-22 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-10-23 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-10-30 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-11-05 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-11-06 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-11-19 (11-14:30 h) 8 hely
  • 2017-11-20 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-11-27 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2017-12-03 (11-14:30 h) 8 hely
Jelentkezem

Létszám

8 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

18.990 Ft / 1 fő

37.980 Ft / 2 fő

56.970 Ft / 3 fő

75.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Szuper volt a macaron tanfolyam, köszönöm szépen az élményt!


    F. Réka, Szombathely

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Steak sütő tanfolyam

Gyere el, és 3 óra alatt tanuld meg tökéletes steaket elkészítését!


Mindig is érdekelt, hogy mitől lesz olyan omlós a steak, hogy szinte elolvad a szádban? Hogyan lehet játszi könnyedséggel isteni steaket sütni? 

           

Mit tálalj még az ínycsiklandozó steak mellé? Köret, mártás, bor és desszert, mi illik hozzá?

 

Nálunk mindezt szórakozva tanulhatod meg! A tanfolyamon nem csak steak-et sütünk, henem elkészítünk egy komplett vacsora menüt, hogy fontos alkalmakkor egy igazán különleges ételsorral nyűgözhesd le a családod, barátaidat.

           

 

A menü, amit elkészítünk:

 

steak_132x82.jpgCsodálatosan puha és ízletes DÉL-AMERIKAI BÉLSZÍN STEAK

 

 

hollandi mártás_132x82.jpg

Zöldbors mártás

 

 

 

hasselback_132x82.jpg

Hasselback burgonya

 

 

 

 brownie 2_132x82.jpgBrownie vanília fagyival

 

 


Program:


10:45 – 11:00 / 17:45 - 18:00

Érkezés

11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30

A köret elkészítése

11:30 - 12:00 / 18:30 - 19:00

Mindent a steakről:

  • hús fajták
  • milyen húst vegyünk és hol
  • hogyan pácoljuk
  • a steak sütés szabályai
  • a steak fokozatai
  • a tökéletes steak mesterfogásai
12:00 - 12:10 / 19:00 - 19:10
Szünet

12:10 - 13:30 / 19:10 - 20:45
A mártás és a desszert elkészítése, a főzés végén pedig mindenki elkészíti a saját ízlése szerinti steaket, prémium minőségű dél-amerikai bélszínből.

13:30 - 13:45 / 20:45 - 21:00
Terítés, tálalás
13:45 - 14:30 / 21:00 - 21:30
Jó hangulatú steak ebéd / vacsora egy pohár hozzáillő bor kíséretében 


 



Mit tartalmaz az ár?

  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!

Csak egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Minimum létszám: 3 fő

Maximum létszám: 12 fő

 





 

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgStaudinger Niki, a Portobello Chef alapítója, a steak tanfolyamot a kezdetektől vezeti, egyik kedvence. Precízen, rengeteg információval gazdagítva tanítja a steak sütés titkait, amikhez máshol nem lehet hozzájutni. 

 

 

Módosítás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.



icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát válallok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni steak sütésben, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra!

 

Vissza