A tökéletes steak

Időpontok

  • 2018-10-20 (18-21:30 h) 2 hely
  • 2018-10-29 (18-21:30 h) 6 hely
  • 2018-11-04 (11-14:30 h) 6 hely
  • 2018-11-10 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2018-11-18 (11-14:30 h) 9 hely
  • 2018-11-25 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2018-11-26 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2018-12-10 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2018-12-28 (18-21:30 h) 8 hely
  • 2018-12-29 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2018-12-31 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-01-06 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-01-07 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-01-13 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-01-14 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-01-20 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-01-21 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-01-28 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-02-03 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-02-04 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-02-11 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-02-17 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-02-18 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-02-24 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-02-25 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-03-03 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-03-04 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-03-10 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-03-11 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-03-18 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-03-24 (11-14:30 h) 10 hely
  • 2019-03-25 (18-21:30 h) 10 hely
  • 2019-03-31 (11-14:30 h) 10 hely
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

23.990 Ft / 1 fő

47.980 Ft / 2 fő

71.970 Ft / 3 fő

95.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!

     

    Köszönök, mindent amit tanulhattam. Nagyon szuper volt a steak tanfolyam;)

     

    Üdv,

    Miki

    Kocsi Miklós

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Steak sütő tanfolyam

Gyere el, és 3 óra alatt tanuld meg tökéletes steak elkészítését!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Mindig is érdekelt, hogy mitől lesz olyan omlós a steak, hogy szinte elolvad a szádban? Hogyan lehet játszi könnyedséggel isteni steaket sütni? 

            

Mit tálalj még az ínycsiklandozó steak mellé? Köret, mártás, bor és desszert, mi illik hozzá?

 

Nálunk mindezt szórakozva tanulhatod meg! A tanfolyamon nem csak steak-et sütünk, henem elkészítünk egy komplett vacsora menüt, hogy fontos alkalmakkor egy igazán különleges ételsorral nyűgözhesd le a családod, barátaidat.

           

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

A menü, amit elkészítünk:

 

steak_132x82.jpgCsodálatosan puha és ízletes DÉL-AMERIKAI BÉLSZÍN STEAK

 

 

hollandi mártás_132x82.jpg

Zöldbors mártás

 

 

 

hasselback_132x82.jpg

Hasselback burgonya

 

 

 

 brownie 2_132x82.jpgBrownie vanília fagyival

 

 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>



Program:


10:45 – 11:00 / 17:45 - 18:00

Érkezés

11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30

A köret elkészítése

11:30 - 12:00 / 18:30 - 19:00

Mindent a steakről:

  • hús fajták
  • milyen húst vegyünk és hol
  • hogyan pácoljuk
  • a steak sütés szabályai
  • a steak fokozatai
  • a tökéletes steak mesterfogásai
12:00 - 12:10 / 19:00 - 19:10
Szünet

12:10 - 13:30 / 19:10 - 20:45
A mártás és a desszert elkészítése, a főzés végén pedig mindenki elkészíti a saját ízlése szerinti steaket, prémium minőségű dél-amerikai bélszínből.

13:30 - 13:45 / 20:45 - 21:00
Terítés, tálalás
13:45 - 14:30 / 21:00 - 21:30
Jó hangulatú steak ebéd / vacsora egy pohár hozzáillő bor kíséretében 


 



Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>



Mit tartalmaz az ár?

  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!

Csak egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-6 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő


Tovább a STEAK videókhoz >>

 

 

Tovább a STEAK videókhoz >>

  


  

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

Staudinger Niki_132x82.jpgStaudinger Niki, a Portobello Chef alapítója, a steak tanfolyamot a kezdetektől vezeti, egyik kedvence. Precízen, rengeteg információval gazdagítva tanítja a steak sütés titkait, amikhez máshol nem lehet hozzájutni. 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát válallok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni steak sütésben, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza