Csapatépítő főzés

Csapatépítő főzés 7_268x182.jpg

Lendület & Ambíció Exkluzív Csapatépítő Élményprogram

 

 

Egy lendületes és ambíciókkal teli csapat… a cég sikeréhez nélkülözhetetlen. De hogyan lesz a kollégákból ütős csapat, hogyan alakulnak ki azok a láthatatlan szálak, amelyek összekötik őket? A válasz: Egy közös élményekben gazdag csapatépítő főzéssel!

 

Mi a Portobello Chefnél tudjuk, hiszen mi is egy vállalkozás vagyunk, hogy a jókedvű együtt főzés, a csipetnyi izgalom, a közös alkotás öröme, a finom illatok és ízek, a laza, játékos hangulat hatalmas összekovácsoló erő a csapatban. Ezért lesznek sikeresebbek és erősebbek azok a cégek, akik nálunk járnak csapatépítő főzésen.

 

A csapatépítő főzésen olyan helyszínt biztosítunk számotokra, ami csak a Tiétek, ahol minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ahol minden a Ti igényetek szerint alakul. A főzés során profi chefek segítik a csapatot, hogy biztos legyen a siker. A menüt tekintve a laza eleganciájú, fine dining szemlélet követjük, így olyan ételek készülnek, melyeket a legjobb éttermekben is megállják a helyüket.

 

Mi már tudjuk, hogy az együtt főzés sokkal nagyobb élmény a megszokott éttermi vacsoráknál, vagy a nyaktörő outdoor programoknál.

 

Szeretettel várunk Benneteket is a Portobello Chef Lendület & Ambíció Exkluzív Csapatépítő Élményprogramján!

 

 

 

 

 

Akik bennünket választottak:


csapatépítő főzés.jpg

 

Abbott – GE – IMS Health – GDF Suez – ING – BP Europe - AXA Bank - Herbalife - Telekom - DayHoliday - Wabarers - MVM - Continental Automotive   -  PricewaterhouseCoopers  -  Vodafone  -  West End  -  Magyar Posta -  MOL  -  K&H Bank -  CIB Bank  -  ERSTE Bank  -  SBERBank  -  C &A  -  Google  -  Telenor  -  ARC kiállítás  -  Diageo  -  Waberers  -  NoSalty  -  TV2  -  SodexoPass  -  HewlettPackard  -  Hegpont Kft.  -  Courtyard Marriott  -  Menta Trend  -  MAZS Alapítvány  -  MillwardBrown    -  Fairplay Event  -  Componex Electronics  -  HumanSwot Tanácsadó Kft.  -  New-Network Kft.  -  Assesment Systems  -  Nissan  -  Clubdesign  -  PMX ConsultingProgram minta >>


17:00 - 17:15   Érkezés welcome drink / falatkák
17:15 - 18:00 Gasztro játék (opcionálisan választható)
18:00 - 20:00 A választott menü elkészítése létszámtól függően 2-3 csapatban, a választott italcsomag szerint ital fogyasztás a főzés mellé
20:00 - 20:15 Terítés, tálalás
20:15 - 21:15 Az elkészített finomságok jóízű elfogyasztása, kávé, kóstoló elvitelre becsomagolása igény szerint
A program megvalósulhat korábbi  kezdéssel is.

 

 

Kérj ajánlatot még ma a kövektező csapatépítő főzésetekre!

 

 

Résztvevők száma *

Kérlek, add meg az időpontot *

Név *

Email cím *

Telefonszám

Igények, elképzelések