Csapatépítő főzés

Csapatépítő főzés 7_268x182.jpgCÉGES BULI RÁTOK SZABVA!

 

Szerezz felejthetetlen élményt a csapatodnak! Programjainkon, melyek minden részletét a ti igényeitekre szabjuk, játékosan rázódnak össze a kollégák.


Mivel is lehetne meghittebbé varázsolni egy céges vacsorát, mint egy olyan helyszínnel, ami csak a tiétek, a vendéglátók csak Veletek foglalkoznak, minden a ti igényeitek szerint készül?

 

A program lehet kerti grillparti, főzőverseny, közös főzés, vagy választhattok sok-sok kreatív lehetőség közül:  megfesthetitek a tálat amire a saját készítésű sushi kerül, ahol együtt készítitek el a kedvenc mediterrán konyhátok különlegességeit, főzhettek egy csodás karácsonyi menüt, készíthettek fantasztikus bonbonokat.

 

A programokhoz jól passzol egy sommelier által vezetett bor verseny, egy pálinka kóstoló, vagy egy hastánc show is.


Ajándékozz felejthetetlen élményt a munkatársaknak! Programjainkon, melyek minden része személyre szabható, játékosan rázódnak össze az emberek.

 

EGY CÉGES BULI TÖBB,MINT GONDOLNÁD
Legyen idén is emlékezetes az év végéd! 

- See more at: http://underguide.com/varosi-jatekok-otletek#sthash.mT4sd8BB.dpuf

Ha a megszokott éttermi vacsorák vagy a nyaktörő mutatványok helyett te is inkább egy családias, oldott hangulatú estére vágysz a kollégáiddal, tégy egy próbát, lássuk, hogy áll a kezedben a fakanál!

 

 

 

 

Választható programok >>

 

Gourmet programok ínyenceknek


Főzzétek meg a kedvenceiteket, most bármit kipróbálhattok! A főzés végén hangulatos, gyertyafényes vacsora. - 6-tól 25 főig.

 

Meglepetés főzés

 

Ezt a programot játékos, vidám csapatoknak ajánljuk. Nincs előre meghatározott menü, csak alapanyagok. Nagy találékonyságot, komoly csapatmunkát igényel, hogy egy komplett menü készüljön.  A verseny erős, mert ahol jobban megy az egyeztetés, az a csapat “lefőzheti” a többieket. A főzés végén hangulatos, gyertyafényes vacsora. - 6-tól 25 főig.

 

 

 

Akik bennünket választottak:


csapatépítő főzés.jpg

 

Abbott – GE – IMS Health – GDF Suez – ING – BP Europe - AXA Bank - Herbalife - Telekom - DayHoliday - Wabarers - MVM - Continental Automotive   -  PricewaterhouseCoopers  -  Vodafone  -  West End  -  Magyar Posta -  MOL  -  K&H Bank -  CIB Bank  -  ERSTE Bank  -  SBERBank  -  C &A  -  Google  -  Telenor  -  ARC kiállítás  -  Diageo  -  Waberers  -  NoSalty  -  TV2  -  SodexoPass  -  HewlettPackard  -  Hegpont Kft.  -  Courtyard Marriott  -  Menta Trend  -  MAZS Alapítvány  -  MillwardBrown    -  Fairplay Event  -  Componex Electronics  -  HumanSwot Tanácsadó Kft.  -  New-Network Kft.  -  Assesment Systems  -  Nissan  -  Clubdesign  -  PMX ConsultingProgram minta >>


17:00 - 17:15   Érkezés welcome drink / falatkák
17:15 - 18:00 Gasztro játék (opcionálisan választható)
18:00 - 20:00 A választott menü elkészítése létszámtól függően 2-3 csapatban, a választott italcsomag szerint ital fogyasztás a főzés mellé
20:00 - 20:15 Terítés, tálalás
20:15 - 21:15 Az elkészített finomságok jóízű elfogyasztása, kávé, kóstoló elvitelre becsomagolása igény szerint
A program megvalósulhat korábbi  kezdéssel is.

 

 

Kérj ajánlatot még ma a kövektező céges csapatépítő főzésetekre!

 

 

Résztvevők száma *

Kérlek, add meg az időpontot *

Név *

Email cím *

Telefonszám

Igények, elképzelések